film

КАТЕГОРИИ

Сватбена фотография

Сватбената фотография надхвърля границите на обичайният фото репортаж.

Това е една много отговорна работа, чрез която младото семейство разчитa да си осигури траен спомен от вълнуващите моменти от своята сватба, запечатани на уникални сватбени снимки.

Това, което мога да направя за вас е да заснема емоциите и специалните моменти на сватбеното тържество, както и да направя групови сватбени снимки на младоженците с техните близки и гости с отлично качество.

Желателно е при договарянето преди сватбеното тържество младоженците да изкажат своите специфични желания относно визията, която искат да има техният албум от сватбени снимки и да обсъдим по-важните детайли от организацията на сватбеният ден. Снимките от портретната фото сесия са едни от най-интересните и е много важно с помоща на младоженците предварително да изберем хубаво място, където да направим сватбена портретна фотосесия.

s01
s01
s01
s01

Абитуриентски балове

Няма съмнение, че абитуриентския бал е едно от най-силните емоционални преживявания на финала на едно дълго учене с цел опознаване на заобикалящият ни свят.

Дошъл е момента да погледнем на свeта по по-различен начин.

Емоционалният изблик по време на абитуриентският празник е един от поредните опити на порастналите младежи да проверят границите на способностите си да се забавляват.

Но за да останат спомените живи е необходимо да бъдат запечетани от опитен фотограф, който да улови духът на тържеството и представи по най-добрият начин заснеманият обект.

Абитуриентският тоалет е не само една красива рокля или костюм, той е и едно послание към околните. Поради това, умело направената портретна фотосесия ще остави един вечен спомен, зареден с цялата палитра от красота и емоция на вашият бал.

Персоналният ангажимент за фотозаснемане на абитуриентски бал може да включва фотозаснемане на цялото тържество или избрани части от него.

s02
s02
s02
s02

Семейни тържества

Може би голяма част от хората разчитат на своят компактен цифров фотоапарат да заснемат своето собствено тържество или пък се доверяват на свои приятели, които разполагат с огледално рефлексни цифрови фотоапарати да извършат професионално фотозаснемане на техният семеен празник.

Често обаче когато видят резултата на монитора или на фотохартия вероятността да настъпи разочарование е голяма поради няколко причини.

Много често кадрите изглеждат плоски поради използването на вградената светкавица на фотоапарата с автоматични настройки, или пък фона се залепва за обекта на заснемане поради малкият геометричен размер на матрицата, вградена в компактните фотоапарати.

Поради малката матричка и тъмният обектив вградени в тях, също много по-трудно се постига дефокус на задният план при снимането на портрети.

За да се получат добри резултати е необходимо да се използва подходяща професионална фототехника, която от своя страна не е финансово достъпна за всеки.

За да спестите пари и нерви в повечето случаи е по-удобно да си наемете професионален фотограф, който има опит във фотозаснемане на семейни тържества. В същото време вие ще можете да се насладите изцяло на Вашия празник.

Точно това Ви предлагам да направя за Вас!

Фотозаснемане на семейни тържества, юбилеи, кръщенета, годежи и рождени дни. Достатъчно е да ми заявите своето конкретно желание за фотозаснемане на вашето семейно тържество.

s03
s03
s03
s03

Сезонни фотосесии

Фотосесии в студио и на открито с уникална визия.

Като фотограф ще запазя скъпите спомени, които ще Ви карат след време да се усмихвате и да си спомняте с носталгия към миналото.

Фото заснемане на:

 • Коледни фотосесии
 • Фотосесия "Свети Валентин"
 • Великденска детска фотосесия със зайчета
 • Бебешки фотосесии
 • Детски фотосесии
s04
s04
s04
s04

Фото подаръци

Уникални подаръци със ваша снимка.

Фото подаръците с любима снимка са нещо повече от обикновени подаръци. С тях ние подаряваме хубавите спомени, любимите места, всички онези моменти, които сме запечатали във фотографии, за да ги споделим със семейството и приятелите си. Защото най-добрите подаръци са винаги лични.

Специални предложения:

 • Чаши със снимка
 • Пъзели със снимка
 • Ключодържател със снимка
 • Любовни рамки
s05
s05
s05
s05

Фотоколажи

Фотомонтажите, фото-манипулациите, обработката на снимки, ретушът доставят прекрасно настроение и възможност да видите себе си в различна светлина, да изненадате Вашите близки и приятели, или да впечатлите клиентите си. Премествания на обекти от снимка в снимка, съчетаване на стилове, създаване синхрон между цветовете, всичко те ще помогнат за постигане на ново отношение между хора, избрани предмети и места.

s06

Фотокниги

Красиви книги. Създадени от теб.

Забравете стария фотоалбум!

Сега може да съберете спомените от любимите моменти във фото книга.

Ние ще изработим вашата фото книга в желания от Вас размер, съдържание, оформление и дизайн.

Ще ви предложим богат избор на дизайнерски теми за страниците или ще създадем визията на вашата фото книга, специално за вас.

Фото книгите са чудесен начин да запазим и споделим снимките от празничните дни, хубавите мигове, пътешествията, семейните спомени и да направим един невероятен подарък на себе си и на хората, които обичаме!

s07
s07
s07
s07

Фото Копи-Принт

Основната дейност на Фото Студио Джовани е да предлага на своите клиенти най-качествените аналогови и дигитални снимки, разпечатани на фотохартия.

За нас, най-важно е клиентите им да получават най-доброто качество и обслужване, голямо разнообразие от услуги, което те гарантират с дългото им съществуване на пазара. За тях най-важното е клиентът да остане доволен от извършената услуга.

Предлагани услуги:

 • Покани
 • Календари
 • Визитки
 • Брошури
 • И други
s08
s08
s08
s08

Видеозаснемане

Предлагаме ви несравнимо качество на изгодни цени.

Професионално видеозаснемане на вашите лични, семейни и служебни празненства, сватбени церемонии, абитуриентски балове партита и коктейли с модерни дигитални видеокамери от професионалист с доказани способности и дългогодишен опит.

Ние сме екип от млади и амбициозни хора, стремящи се към високи успехи в областта на дрон журналистиката и видео заснемането от въздух.

s09
s09
s09
s09

Музика/Озвучение

...защото с музиката идва и доброто настроение!!!

Професионално озвучаване на вашият празник. За доброто настроение винаги се грижи.

Професионален DJ или оркестър, най-добрите в тази обалст. На разположение е всякакъв вид музика. Работи се с първокачествена техника с възможност за озвучение на големи помещения.

За ваше удобство се организира предварителна среща на която се обсъждат всички подробности относно организацията, видът на музиката, характера на празненството, както и собствените ви предпочитания.

Разполагаме с професионална озвучителна техника с големи мощности за озвучаване на концерти, събори, митинги и др.

s10
s10
s10
s10

Сцена

Разполагаме с професионална осветителна техника с големи мощности и ефекти за осветление на концерти, събори, митинги и др.

На ваше разположение е и сцена, а също така и няколко видео стени.

s11
s11
s11
s11